Konuyu hortlatmak gibi olacak ama fiyatına göre oldukça iyi bir firma. Ben 1 sene linux hosting 6 ay windows hosting kullandım. İlk zamanlar panel oldukça yavaştı, işlem yaparken sıkıntı çekiyordum ancak Hostgator firmasına (shared hosting) bir ayda ödediğim parayla bu firmadan 4 aylık reseller linux hosting hizmeti alıyordum. Şuan kullandığım reseller windows hostingde ise hiçbir sıkıntı yok. Çok hızlı ve özellikleri çok iyi. Hatta benim için muhteşem. Müşteri hizmetleride muhteşem denebilir. İngilizce yazışıyorsunuz. Türkçe destekleri maalesef yok. Ancak şimdiye kadar her soruma 10 dakika ile 5 saat arasında cevap aldım. Windowsta mssql veritabanı yüklemek sorundur, her veritabanını benim için yükleyecek kadar işlerini iyi yapıyorlar.
Ancak ben çok hitli siteleri denemedim. Hostgator windows hostingde 100 binleri Enterprise Planpaket ile gördüm. Web sitesini asp.net ile yapmıştım. Wordpress ile business pakette 10 bin hitleri gördüm. saatlerce anlık 1000'lerde seyretti. Bunu myresellerhome firmasında denemedim.
Sonuç olarak, müşteri hizmetleri tıpkı hostgator firmasınınki gibi çok iyi. Windows hosting panel hostgator firmasıyla aynı kalitede ve aynı hızda. Linux panel biraz yavaştı en son denememde ve site haftada 1-2 kez bir iki dakikalığına kapanıyordu. Ancak bu durum baya azalmıştı. Fiyatı o kadar iyi ki eğer çat pat ingilizceniz varsa mutlaka myresellerhome'dan bir reseller paketi veya shared hosting paketi almanızı tavsiye ederim. Adamlar işlerini çok dürüst yapıyorlar, Türkiye gibi değil