Arkadaşlar şu anda yaklaşık 0,5-1k kadar ziyaretçisi olan bir web sitesinin sahibiyiz. İçeriği ticari konularda yazdığımız makaleler. Wordpress kurulu ücretsiz dağıtılan (yapımcısı tarafından) bir tema kullanıyoruz. Çok fazla bir bant genişliği harcayacak pozisyonumuz yok ama şu anki firma ile anlaşamıyoruz. Kesinti çok oluyor ve bu da sitede ki yazılım, optimizasyon hatalarına ve sitenin çok trafik harcamasına bağlanılıyor. Ziyaretçi sayımızın kısa vadede çok artacağını sanmıyorum. sanmıyorum ama siz yinede günlük 2k hit olarak ve aylık 100 gb bant genişliği harcayacağını düşünerek teklif verirseniz sevinirim. sürekli çalışabileceğim, cpu harcıyorsunuz diyerek gün ortasında sitenin yayınını durdurmayacak (online 3d oyun oynatmıyorum, sadece yazı var ve bunun dışında özellikle ayarladığımız küçük boyutlu resimler, paylaştığım word, wxcel, powerpoint gibi dosyaları bile dış sunucuya yüklüyorum hosting şirketine yük olmasın diye), kesinti sorunu yaşatmayacak (ayda 1-2 kez kısa sürebilecek bakımlar hariç), gün en hareketli saatlerinde dakikalarca kapanıp beni rezil etmeyecek, geçmişi ve referansı olan güvenilir bir hosting firması arıyorum. uygun yıllık paketleriniz varsa bilgi almak istiyorum. geçeceğim firmanın ayrıca taşıma işleminde bana yardımcı olması da gerekecek. teşekkür ederim.