Merhaba arkadaşlar,forumda satılan seo paketleri hakkında birkaç sual edeceğim.
Bu satışları yapan arkadaşlar lütfen bana kızmayın bunlar gerçekler...
Google onlarca algoritma değiştirmesine rağmen hâla forumda aynı backlink paketlerinin satıldığını görüyorum.Sadece satış başlığının ismini değiştirerek,başlığı cicili bicili yaparak forumda seo paketi satan birçok arkadaş var.Zamanında forumda birçok arkadaştan seo paketleri aldım zamanında faydasını gördüm fakat son güncellemelerden sonra çalışma yaptırdığım siteler sıralamadan uçtu gitti...
Bu son güncellemeden sonra bu çalışmaların zararlarını gören çoğu arkadaş konu açtı sitelerinin durumlarını anlattılar.Hala blogspot tanıtım yazıları,forum tanıtımları,link whell vs... hala bu çalışmaları yapıpta uzun vadede yarar gören arkadaşlar varmı acaba?
Satış konularına baktığımda yapılan çalışmalarda bir değişiklik göremiyorum.Son güncellemelerden sonra artık bu çalışmaların hiçbir işe yaramadığını gördüm.Yoksa benmi yanılıyorum?
Diyeceğim odur ki artık siteleri bu tür yapılan çalışmalarla mahvetmeyin kusura bakmayın ama bu çalışmalar artık uzun vadede işe yaramıyor.Tabi arz-talep meselesi.Hala bu paketleri alanlar olduğu için bu çalışmalarda yapılmakta.Zamanında bu çalışmalara çok para döken birisi olarak para kazanmak uğruna emek harcayan insanların siteleri mahvetmeyin.
Yanlışım varsa saygı çerçevesinde tartışmaya açığım ...