Evet kodu kopyala yapıştır ile düzenleyince böyle hatalar oluyor.
Ben sorguda sıralama şeklini yazarım, ileride kodu tekrar okuduğumuzda neye göre sıraladığını biliriz. normalde sıralama şekli vermediğinde primary indexe göre sıralar. Mysql komutuna 2 kelime fazla yazmak kodun performansınız azaltmaz.
Bu arada bu şekilde etiket göstermek 1000-2000 kayıt olduğunda ziyaretçi sayısı artınca işlemci ve bellek kullanımını çok arttırır. Hosting hesabını kapatırlar. En iyisi buradan gelen datayı bir file dosyasına yazmak, ya da mysql a yeni bir etiketcache tablosu açıp oraya yazmak. Buraya yazılan verinin tarihi 1 saatten eski ise işlemi tekrar yapar veriyi günceller ve ekrana basar, 1 saatten yeniyse işlemi yapmadan cache datasını okur ve ekrana basar. Böylece saatte bir çalışır bu kod sistemi çok yormaz.
Şuan sunucuda sitem fakat dediğiniz gibi hosting de sorun yaratacaktır. birde bunu sadece etiket haritası oluşturmak için kullandım scriptin içinde video sayfalarında bu kodlama ya da fonk. yer almıyor. sadece xml etiket haritası kullanmak için kullandım işlerim hafiflediğinde ayrı bir tabloya almaya çalışacam.