imzamdaki sitenin footeri verdiginiz kod eklenmiştir.
Tesekkürler..
lütfen sitemiz den giriş yaparak bilgi veriniz gün içinde codları eklemeyen kişilerin radyoları kapatılacaktır arkadaslarımız atlamasınlar
sayın r10 halkı bizler bu kampanyaları yaparken bazı amaçlarımız vardır bunlar link alımları reklam vs dir
ayrıca bu işe yeni başlayacak kişileri bir nebze olsun destek olmak istememiz daha önemli olduğunu düşünüyoruz
yıllık bize bu sunucu maliyeti 4000 tl civarın da bu parayı adwors vermekten se bu tarz yararlı işler yaparak bir çok kişiye destek olduğumuza inanıyorum
ama anlayamadığım şey biz bu kampanyayı yaptığımız da bize var güçleri ile saldırı yapan kişiler erkek gibi bizi arayarak Ferhat bey bu tarz kampanya yapmayın piyasa şöyle olur böğle olur dese olmaz mı bunu kendi aramız da tartışsak olmaz mı
siz saldırı yapın ca benim sitem kapanın ca çokmu hoşuna gidecek amaç nedir
tamam nam yaptındeğilmi Muzafferbilişim saldırdım siteleri kapandı zarar etti vs
artık bu işleri bırakarak gerçekten kaliteli hizmet vererek bize rakip olun
su anda forum da radyo satan bir çok firmaya whmsonic desteği sunuyorum hemde ücretsiz lisans benden alsın almasın sorun değil nekadar bilgim varsa paylaşıyorum gerçekten hakkı ile yaptığıma inanıyorum
sizler saldırın ca sanıyorsunuz biz satış vs yapmıycaz bu şekil de düşünüyorsanız emin olun çok yanılırsınız
2 gündür bizlere full destek veren elazığlı kardeşimize de çok teşekkür ediyorum
kampanyamız devam ediyor dileyen sipariş verebilir