sormamda sakınca yoksa sizin yaşınız kaç ona göre bi acıklama getireyim size
26 yaşındayım hocam.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 05:10:31 -->-> Daha önceki mesaj 05:06:56 --
Evinize girdiğini sadece siz söylüyor herhangi tarafsiz bir şahidiniz yok. Adam kapıyı çaldım güzelce uyardım, s*k*r git ******** dedi bana, kovdu ve yumruk attı. Komşular yetişti ölümle tehdit etti beni derse ne yapacaksiniz ? Darp ve tehdit suçlamasi ile ortalama 4 yıldan dava açilacak hakkınızda.
Ama şöyle birşey daha var ; Kişi rahatsizliğini polise bildirse idi daha haklı olurdu ama gel gelelim her ne sebepten olursa olsun. Adam sizi şikayet ettiğinde yavru kediye her zaman acınır.
Hakkınızda dava açilacak ki ; benim söylediğim gibi yapacak adam.
Siz eve girdi diyeceksiniz o girmedim diyecek. Kapısını normal şekilde çalip güzelce uyardim biraz sessiz olur musunuz rahatsiz oluyorum diyecek. Sizde küfür ettiniz ( avukati öyle söyle diyecek adama ) ve darp ettiniz... Hele hele bide diğer komşularda doğrularsa....
Ayrıca kolunu vur kızart ile darp raporu alma dönemleri 10 sene önceydi bir önceki posttaki arkadaşa duyurulur..
Bu kadar basit, iyi geceler.
Hocam evime girdiğini kanıtlayabilirim çünkü adamın burnundan damlayan kan benim evimin içerisinde hala duruyor silmedim kanıt olsun diye. Bir de ayakkabısından bulaşan çamurlu toz izi de duruyor üzerine gazete serdim o şekilde bıraktım.