Suerte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
katılıyorum en sağlıklı çözüm sizin için yeni bir tabloya aynıları olmayacak şekilde tüm etiketleri baştan aktarmak olacaktır ancak yinede bir çözüm istiyorsanız where != etiket kullanabilirsiniz, şöyle olabilir.

$etiket_array = Array();
$sorgu_temp = "`etiket` != '' ";

for($i=0;$<10;$i++) //kaç etiket alacaksanız ona göre ayarlarsınız
{
      $etiket = mysql_fetch_assoc(mysql_query("select `etiket` from etiketler WHERE  $sorgu_temp order by `id` desc limit 1"));

$eti = $etiket['etiket'];
      $etiket_array[] = $eti;
      $sorgu_temp .= " AND `etiket` != '$eti' ";
}
Daha sonra foreach($etiket_array as $etiket) diye tr karakter vs değiştirerek gider ve ekrana bastırırsınız, böyle bir şeyler yapılabilir...
şeklinde denedim fakat mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in şeklinde hata aldım açıkcası senin verdiğin kodun içinden pek çıkamadım php bilgim pek iyi değil.
<?php
header("Content-Type: text/html; charset=latin5");
include ("ayarlar.php");
mysql_pconnect($server, $user,$pass) or die ("Hata oluştu ! Kullanıcı adı veya şifre yanlış");
mysql_select_db($database) or die ("Hata oluştu ! Belirttiğiniz veritabanı ismi hatalı.");
mysql_query("SET NAMES 'latin5'");
$etiket_array = Array();
$sorgu_temp = "`etiket` != '' ";

for($i=0;$i<10;$i++) //kaç etiket alacaksanız ona göre ayarlarsınız
{
      $etiket = mysql_fetch_assoc(mysql_query("select `etiket` from etiketler WHERE  $sorgu_temp order by `id` desc limit 1"));

$eti = $etiket['etiket'];
      $etiket_array[] = $eti;
      $sorgu_temp .= " AND `etiket` != '$eti' ";
}
foreach($etiket_array as $etiket){
$tr1=array('/ç/','/Ç/','/ı/','/İ/','/ğ/','/Ğ/','/ö/','/Ö/','/ş/','/Ş/','/ü/','/Ü/','/ /'); 
$tr2=array('c','C','i','i','g','G','o','O','s','S','u','U','+'); 
$etiket = preg_replace($tr1,$tr2,$etiket);
}
echo $etiket;
?>