Neyi tartışıyosunuz anlamadım ki kimse nic tr nin destek sayfasını okuma gereği duymuyor sanırım

birincisi dns grubu bu yazıyı gonderdiyse o domainin işi bitmiştir başvuru yapıp evrak yollarsan sana vereceği cevap bu belge yeni ben değerlendirmeyi eski belgeye göre yapıyorum domaini düşürücem sonra başkası almaz ise git yeni belgenle başvur.
ikincisi herkes marka hakkında atıp tutmuş ama bütün bilgiler ya yanlış ya eksik her kelimeye kafanıza göre istediğiniz sınıfta başvuramazsınız.
paylaşamadığınız ne var onu da anlayabilmiş değilim ben konuyu açan arkadaşın zaten pek bilgisi yok belli ki başlığa versem mi yazmış verme arkadaşım sen verme onlar zaten almışlar sana nezaketen haber veriyolar.
ben 2009 yılında tescillediğim domainimi geçen ay kaybettim hemde 2 sene itiraz gelmez ise domain tescillenebilir ibaresi olmasına rağmen bu ibareyi hatırlattığımda Mert bey2in bana verdiği cevap tescillenebilir ibaresine dikkatinizi çekerim,o tamamen bizim elimizde dedi.bu saatten sonra 45 sınıfta marka başvurusu da yapsan o domain gitmiş ama görüyorum ki konu da başka yere gitmiş.Yazık ne çok boş vaktimiz var gereksiz tartışmalarla harcıyoruz