beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
marka başvurusu ile marka satın alma arasındaki farkı anlarsan demek istediğimi anlarsın tpe yi zengin eden hep işte kendi dikine giden tipler doğru bilenler. şu an google kelimesine istedigin herhangi bir kelimeye de başvuru yapabilirsin sistemde görebilir ön yazını şimdiden alabilirsin marka başvurusu yapmak ile marka satın almak markayı tescil ettirmek farklı işlemlerdir ikisi arasında 10-12 ay süre var. dediğim gibi domaini 1 gün marka başvuru belgesi ile koru yapacagın tüm basvuruları cebimden karşılayacağım atı alan üsküdarı geçmiş biz burada çoluk çocuk ile yaparsın yapamazsın edersin edemezsin çalışıyorsun çalışmıyorsun muhabbeti ediyorsun konu sahibine katkın varsa yaz yoksa benimle kişisel muhabbete polemiğe girme
Bu onay süreci yani tescil edildikten sonra bankaya yatırılan para var başka bir ücret yada bir işlem yok.
Sana kayıt örnekleri ile ispatladık halen daha inkar ediyorsan birşey demiyorum.Yolun açık olsun.

Bu arada konu sahibine katkımızı koyduk .Sonuna kadar hakkını ara dedim aynı zamanda belgeleri koyduk ortaya.Sen ama hiç bir belge yada yazı ortaya koymadan bize artistlik yapmaya kalktın.Ben demişim zaten varsa ortaya atacağın bir tez yada düşünce koy belgeyle maddeyle tartışalım demişim.

Aynı zamanda yok tpe çalısıyorum yok bilmem gibi cümleleri sen ortaya attın.Bizde yalan dedik.Belgeleri sunduk .İşlemleri göremezsin tescil edildiğini bilemezsin gibi laflar ettin sana tpenin olan resmi belgesini koyduk ortaya daha ne istiyon.