Backlog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bak bir kere klavye artisliği yapma.İkinci olarak marka tescili süreci hakkında yeterli bilgim var.Burda acundan yada yandex ten bahsetmiyorum.Android market kelimesinden bahsediyoruz.Aynı zamanda

Ben araştırdım koydum ortaya sende ortaya koy bakalım bilginide tartışalım.Ancak artistlik yapıyorsunuz.Diğer tüm başvurular onaylananlar başka kişilere ait.
araştırma dediğin online sorgulama mı ? bu zaten herkese açık herkes sorgulatabilir orada çıkması markanın alınmış olması anlamına gelmez hak savunabilmeniz için markayı almış olmanız gerekir . markalar ve hakkında bu kadar basit aa boşta alırsın gibi olabilseydi marka araştırma ücreti adı altında her firma beleş iş yapardı ücret kesilmezdi. başvuruya red gelmiş olsa bile bknz onlinefilmizle linkwheel vs. sorgulamada çıkar ama siz bunun alınıp alınmadıgını neden alınmadıgını göremezsiniz. yazdığın bir marka araştırması ya da bilgi değil . sen marka basvurusu ile konudaki bu domaini 1 gün koru ömrünün sonuna kadar yapacagın tüm basvuruları ben kendi cebimden ödeyecegim. yok illa ben biliyorum diyorsan tpe merkez b blok markalar dairesi başkanlığı giriş kat hemen sağdaki ilk kapı, benden daha iyi biliyorsan istifa da edeyim yerime sen çalış