Blog devri bitmedi

Aksine olması gereken oldu, spam blog devri bitti sadece.
Paravan blog ile spam blog arasında çok fark vardır.
Bence forum devri bitti, Özellikle Genel Forum devri bitti. Blog devrimi asla bitmez en başta Google kullanıyor zaten
Ben blogspotumdan wp siteme link çıkışı yapmaya başladım yani blogger paravan hale getirdim. Ve geçen hafta 2k olan hitim şuan 100-200 tekillerde geziyor. Bunun bu konu ile alakası var mı?
Sanmıyorum ama filtreye yemiş olabilirsiniz.
paravan olduğunuzu belli etmezseniz sorun yok.
Google yani botlarını kandıra bilirsin ancak rakiplerin yada ziyaretçiler şikayet edince Google kandırmak zor.
aynı domaini yeni bloga nasıl bağlayabiliriz bu domain kullanılıyor hatası vermezmi
Bağlanıyor hiç bir sorun yok ancak beklememen gerek. Silindikten 1-2 gün içinde tekrar bağlayabilirsin. Çok fazla beklersen dediğin gibi hata veriyor.
*aynı siteye çok sayıda link çıkışı yaparsanız da spam olarak algılanıyor
* bir blogunuz spam olarak işaretlendiğinde bağlı hesaplarınızın tümü incelemeye giriyor
*peşpeşe banlamalar başlıyor
* bu banlamalar ve incelemeler tüm google hesaplarınızı kapsıyor ( youtube analytics gplus vs vs)
Söylediklerinizin çoğu doğru ancak banlanmalar sonucu youtube vb hesaplarımızın inceleneceğini pek sanmıyorum.
paravan blog için sadece blogspot yokki bir dünya seçenek var 250-300 den fazla bu şekilde site arşivim mevcut zaten tek site üzerinden bir başarı sağlanması zor
Tabiki sadece blogspot yok ancak blogger kadar güçlü bir alt yapıda bence yok
https://ahrefs.com/site-explorer/ove...ns/blogger.com (wordpress hariç)
Maalesef paravanında b.ku çıkardılar blogger içeriklere fazla link eklediğinizde hemen incelemeye giriyor.
Haklısınız çok sıkı bir inceleme yapıyorlar artık. Özellikle blogger sitelere fazla yaptırım uyguluyor.