SucBela adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar, veritabanı dosyam birçok eklenti yüzünden şişmiş durumda ve hangi tablo ne işe yarıyor çözemiyorum. Bunun için clean options eklentisini kurdum ama 600 tane tablo var dedi fakat tabloları bulurken hata veriyor. Bunun için başka eklenti var mı bilmiyor. Wp-Optimize var ancak oda onarma yapıyor tablo silmiyor. all in one seo pack ve yoast seo eklentisi kalıntıları birbiri ile çakışıyor ve iki seo eklentisi de çalışmıyor. Çözüm olarak ise siteyi silip yeniden kurmak istiyorum ancak benim istediğim şey şu;

Siteyi sıfırdan kurmak yani bütün eklenti ve tema ayarlarını yeniden yapmak ancak, bu durumu nasıl yapıcamı bilmiyorum. Site bir moda sitesi olduğu için galeri ağırlıklı bir site araçlar/dışa aktar yöntemi ile yazılar sayfalar kategoriler ve etiketler geliyor istediğim şeyi yapıyor ancak resimler gelmiyor. Resimler gelmediği içinde benim için pek bi şey ifade etmiyor. Bu durumu nasıl çözebilirim. Yani veritabanını sıfırlamak istiyorum. yazılar kategoriler etiketler ve resimlerin yedeğini nasıl alabilirim? Yada şoyle sorsak daha doğru olur eklentiler ve tema ayarları hariç nasıl yedek alabilirim?
Ücretli yardım isterseniz imzama bakın. Uygunsa skype gönderin özelden... Ayrıca ben yaparsam silmene gerek kalmaz gereksiz olanları silerim ben...