Murat.Salman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ahahahaa

Yok hocam sayısal oynamam

Hanımın ailesi falan orda hem gezme amaçlı hemde yeni doğan çocuğum için çifte vatandaşlık başvurusu yapıcam.
Hem güncellenmiş olur

Çocuğunuz için Belarusa çifte vatandaşlık başvurusumu yapacaksınız?

Ayıptır sorması neden belarus?

Bir dönem rusça için belarusa gitmeyi planlıyordum, bayağı bir araştırmıştım, edindiğim bilgiye göre yoksul bir ülke, hiçte vatandaşsı olunacak türden değil sanki

Güncelleme;
Bu arada yurt dışına daha önce çıktınızmı bilmiyorum ama yinede eklemek isterim, belki birine faydası olur...

"Yurt dışında tanıştığım Türk arkadaşlardan kazık yediğim kadar hiç bir yabancıdan kazık yemedim, yurt dışında tanışacağınız Türk arkadaşlara yaklaşırken temkinli olmanızı tavsiye ederim. Türkün Türkten başka dostu yoktur sözü tamamen yalan, Yurt dışında Türkün Türk dostu olamaz...Istisnaları saymıyorum"

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 05:21:46 -->-> Daha önceki mesaj 05:13:12 --

Murat.Salman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tekrar güncel , şu an belarus - minsk'deyim yokmu buralarda kahve ısmarlayacak kimse yav??
Isterseniz, geçen sene Belarusa gitmek için görüştüğüm Minskte yaşayan belarusa öğrenci götüren elemanın telefonunu verebilirim, olurya belki ihtiyacınız olur...

Yardımcı olursa ücret talep edecektir, bilginize...