Merhaba arkadaşlar yine bilmediğim bir araç satın alacağım ve yorumlarınıza ihtiyacım var
burada 1000' lik motor alıp sevincimi paylaşmıştım motorumun pazartesi günü satışını gerçekleştirdim hayırlısı ile. Bugün tesadüfen arkadaşımın bmw' sine bindim e36 kasa 320i 1992 model 2.000 cc 6 silindir bir araç biraz sıkıştırdık kaydırdık gerçekten herşeyi ile mest etti beni tabiri caizse dibim düştü. Hemen almaya heveslendim yalnız bilgim yok araç çok temiz duruyor bbs teker ve jantlar yere tamamen düşürülmüş sanruf deri döşeme v.s v.s yalnız motor kilometresi 356.000 ' binde ve araç 6 silindir.
Bu aracı almaktan vazgeçsem bile 3.20 i serisinden bir araba alacağım 1 mayısa kadar. Bu araçların 4 silindirlisi varmı yada 6 silindir bu araç lpg' de ne kadar bir yakıt tüketir. Tüm görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim bilginiz doğrultusunda. Herkese iyi forumlar dilerim.
Hocam işinize karışmak gibi olmasın ama 10 yaşından büyük araç almanızı tavsiye etmem ayrıca dediğiniz aracın kmsi yaşına göre iyi ama motor hacmi geniş bir araç yakıt konusunda sizi üzebilir ve yaşının hürmetine sanayide bol bol çay içebilirsiniz. Bende 2003 pejo 206 dizel var yakıt konusundan cimri bir araç olmasına rağmen çok fazla sorunu çıkıyor göz yumarsan sorun olmuyor ama bazı sorunları ilerledikçe rahatsızlık verebiliyor. Eğer illaki o tür araç alcam derseniz iyice baktırmanız lazım hor kullanılmış oynanmış araçlardan uzak durun.