Lafı dolandırmadan direkt konuya giriyorum...
Söz verip tutmayan, işini zamanında yetiştiremeyen, hatta bi süre sonra telefonlarınızı açmayan mesajlara cevap vermeyen yazılımcı müsvettelerinden sıkıldınız mı?
Evet diyorsanız okumaya devam edin...
8 yıllık bilgisayar ve internet tecrübesine sahibim, şu an telekomünikasyon sektöründe boy gösteren ve ciddi cirolar elde eden bi şirkette I.T. yöneticisi olarak çalışıyorum. Şirket bünyesinde çalışmaya başladıktan sonra manuel yapılan bi çok işlemi otomatiğe bağladığım için uzaktan yönetiyorum da diyebiliriz.
Bu yüzden boş vaktimi nakite çevirmek için sağlam fikirleri ve cebinde parası olan adamlarla beraber çalışma kararı aldım.
Yalnız buraya dikkat: sadece ne istediğini bilenler mesaj atsın. Rica ediyorum.
"sahibinden.com'un aynısını istiyorum, kaça yaparsın?" diye gelirseniz cevap alamazsınız hatta içimden sinkaflı bi küfür ederim bunu bilin. Haber botuymuş, WP eklentisiymiş vs. 20 satır kod için de kafa yormam.
Peki geriye ne kaldı? Örneğin: şirketiniz için profesyonel ve özgün bir otomasyon sistemi istiyorsanız kralını yazarım. Ya da kafanızda çoktan şekillenmiş basit/komplike bi script varsa onu da yazarım, sorun değil. Yeter ki ne istediğinizi tam olarak ve en ince detayına kadar bilin. Ve her ne kadar sanal da olsa ortaya çıkarılan esere/emeğe, harcanan vakte, ortaya konulan birikime tecrübeye karşı maddi-manevi saygınız olsun.
İletişime geçmek isterseniz özel mesaj atabilirsiniz...
Dipnot: amacım tartışma konusu yaratmak değil, katiyen öyle anlaşılsın istemem. Sadece bilişim sektörüne ciddi anlamda emek sarfetmiş biri olarak farklı ve dikkat çekici bi ilan yazmak istedim hepsi bu.