Kayseri'de Dershane'li Yurt Cemaat Haricinde Yok.
Cemaat'tin Dershanesinde niçin kalmak istemiyorsun ki? Ben Kaldım, Gayet Memnundum.
hocam onlar bayağı kasıyor ve ben öyle kasıntıya gelmiyorum ha namaz kılıncak mesela kılmak istemediğimde zorla yaptırdıklarında sinir sistemim bozuluyo ama normalde herkes kılıyo diye kılmak istemesemde saygıdan kılarım yada çeşitli şeyleri yaparım birde arkadaşım kaldı ve hiçbişey değişmedi o yüzden
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:24:12 -->-> Daha önceki mesaj 17:22:45 --
Çoğu Yerde Aynı Cemaat Yurdu Olmayan Yurtlar Pahalıdır.Pahalı Değilse Bile Kötüdür.En İyisi KYK'dır.
valla bilmiyorum hocam benim düşüncem arkadaşa belirttiğimden ötürü
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:24:58 -->-> Daha önceki mesaj 17:24:12 --
Bursa'da şuanda normal bir yurttayım.Düşünürsen pm at yurdun sitesini pm atayım fiyatı ile.
hocam olabilir aslında gönderirsen incelersem makbule geçer
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:25:51 -->-> Daha önceki mesaj 17:24:58 --
KYK pek tavsiye etmiyorum. Özel yurtlarda cemaat yurtlarıda pahalıdır arkadaşlar
aynen öyle hocam biri 5bin tl ise biri 7 bin tl gibi fark olsa bile pek büyük bi mevla fark etmiyor