Hocam bende sizin gibiydim.İllegal içerikten gelen para kadar kolay birşey olamaz normal helaliyle bir işte 1 yılda kazanacağım parayı illegalle 1 ayda çıkarabilecek hale geldim.Allah hiç bir zaman o haram parayı yememe razı olmadı şükürler olsun site çöktü cartu curtu derken hiç birşey elde edemedim bundan memnunum aslında.
Şimdiyse helaliyle legal yoldan bir iş yapayım dedim yeni bir projeye başladım oda ne ? Atı alan üsküdarı geçmiş ipini koparan benim işe saldırmış( teknoloji,bilgisayar blogu).Anlaşıldı dedim sen bu işte hiç bir zaman tutunamazsın tutunsan bile senin varmak istediğin yer için bir basamak bile çıkamaz,yol yakınken dur bakalım dahada batma dedim kendime.
Bu işten çıkardığım sonuç ne hocam biliyormusunuz ? Bir alana girip tek olacaksınız bunu anladım.Önüne gelen blog açıyor(bende dahil) yada başka birşey.Şuan sanal ortamda tek bir projeyle başlayıp herkesin çenesini kapatıp zirveye varabileceğiniz/miz tek şey daha önce herkesin başarılı olamadığı yada girmeyi düşünmediği alana girmek başka çıkar yolu yok yoksa adsenseden aylık gelecek olan 50-100 doların hesabını çok yaparız
Artık deli projeme başladım. 1 yılda mı biter 3 yılda mı biter bilemem.Ama herkesin denemediği bir alana burnumu soktuğum kesin.Normalde bu başladığım projemi bir ekip 6 ay ile 1 yılda zor yapıyor

Ben tek başıma yol alacağım pc başında kod yazarken hastanelik mi olurum ne olurum orası belli değil