dediğin gibi bir tek yolda gitmen mantıklı olacaktır.

sana tavsiyem daima güncellenen içeriğe sahip olan kategoriler
Sağlık, Teknoloji veya

iddaa sitesi
ya da akil insanlara sor :P işin esprisi tabi
Yapacağım işi bir yönden de sevmeliyim hocam , sizce bu dediklerinizi genel blog etrafında birleştirip yapsam olur mu ? Şuan ki devirde genel blog ne düzeyde yoksa tek bir konu üzerinden yürümek mi daha çok tutuluyor ?
Hocam bende bir işi yeniden kurmaktansa var olan işi birinden devralmak daha doğru bir karar olabilir. Türkçe içeriklerde ki ödemeler zaten belli ki belli bir hitte gerekiyor. Bana kalırsa yabancı forumlarda da niche paket siteleri mevcut birini iyi araştırıp onu alıp işe devam edebilirsiniz. Tabi bu sadece fikir
Hocam onun içinde biraz paranız olması gerekiyor ve bazıları sakat çıkanlar oluyor o yüzden de dolandırma riskide fazla oluyor , bi alıyorsun 1 hafta sonra adsense banı çakıyor , ben 0 dan başlamak istiyorum . Nicke paketlerinden söz etmişsiniz , ne demek oluyor acaba açıklayabilir misiniz ?
Kısa ve net anladığınız bir sektöre girin. Sıkılmadan karşılık para beklemeden ilgilenebileceğiniz bir site olmalı. Anladığınız bir konuda site açın bilginiz olsun her zaman toplama bilgiler olmamalı.
Hocam forum sitesi işine mi girsem diye düşündüm artık baktım eskisi gibi değil devir hiç bulaşmıyım dedim ve o yüzden buraya konu açtım ki hangi içerikten nasıl bir site kursam ?
Genel blog , sağlık , teknoloji nasıl bir içerik ve nasıl bir site ?
Ve aynen ilk zamanlar da zaten hemen para için girmek istemiyorum çünkü o kafayla işe girersem hemen sıkılır bırakırım bu konuda deneyimliyim , sonra ki zamanda "ah para gelmiyor , bıktım bu işten " gibi lafları edeceğimden paraya indexlenmiyorum . ilk zamanlar para gelmediğinden sıkıntı yapmayacağım ve siteye yatırım yapacağımı kafamda indexledim.