Satıldı ibaresini dikkate almayınız. Sistemsel bir durum sanırım. Site henüz satılmamıştır...
Site adresi:
link
Site için istenen fiyat: 6000 tl
Sitenin aylık getirisi: 200 - 400 tedarikçi sıkıntısından (toplu siparişler gelmektedir, tedarikçiden ötürü siparişler karşılanamamaktadır.)
Sitenin açılış tarihi: 2011
Kategori, sitenin içeriği nedir: Ticari Ürün Satışı
Günlük hit sayısı, kaynak link: 90 - 100 tekil
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: pr 1 domain yaşı 2
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: evet
Hosting dahil midir: 7 ay dahil
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet ücretli 900 tl değerinde script
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok süresiz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
Sitenin satışları tamamen doğal arama sonuçlarındandır. Herhangi bir reklam yapılmamıştır.
süper mop
cam mopu
crystalline temizlik bezi
Gibi aramalarda kafalardadır. Perakendeci esnaflar bile bu ürünleri toplu almak için aramaktadırlar. Bu ürünlerde toplu siparişler almamıza rağmen tedarikçinin (istoç ta) ürünü uzak doğudan getir(eme)mesinden (90 gün) ötürü çoğunu gönderemedik. Stoklu çalışmadığımız için stokta yapmadık.
Tüm satışlar faturalı yapılmıştır. Alacak olan arkadaşa fatura koçanları gösterilebilir.
Sanal Pos u aktiftir. Satışların çoğu kredi kartı ile yapılmıştır. Sanal pos u olmayanlar payu ile de satış yapabilirler. Sistem altyapısında bu da mevcuttur.
Sitede 38 firmanın xml entegrasyonu vardır dolayısıyla stok zorunluluğunuz yok. Ayrıca bir gümüş firmasından %30 kar marjlı bayilik vardır. xml' i özel yazdırılmıştır. Gümüş satışı da yapılmıştır.
Neden satıyorum? Özel bir şirkette çalışıyorum, bazen gün içerisinde 10 - 15 telefon aldığım oluyor, işle birlikte bu iş yürümüyor. Sipariş geliyor, soru soran oluyor, tedarikçi ile görüşmek gerekiyor bazen vs. çalıştığım işyerinin zamanından hakkına giriyorum istemeyerek... Yetişemiyorum...
Son olarak; gerçekten bu işi yapacak olanlar iletişime geçsin lütfen. Site ile ilgili birçok şeyi açıkladım. Ciddi alıcılara merak ettikleri ne varsa detaylı bir şekilde anlatılacaktır.