Iyi geceler arkadaslar,

Sizlere youtube upload sistemleri ile ilgili ufak bir incelememi paylasmak istiyorum. Ismini belirtmeyecegim 2 sistemi tam olarak 27 gundur 2 adet kanalimda deniyorum. Yaklasik olarak 27 gunde kanal basina 110 kadar video upload ettim ve 11.000 civari izlenme aldim. Bu siteler uzerinden upload ettigim videolar genelde cok yavas index aldi ve youtube aramalarinda yavas index almasi dolayisiyla alt siralada gozuktu. Bunun sonunda da cok az izlenme aldi.

Sistemler ile ekledigim videolarin aynilarini ayni baslik ve etiketler ile farkli kanallarima el ile manuel ekledim ve ayni videolar bu kanalda 140.000 civari izlenme aldi. Eklenen videolar hemen index aldi ve youtube en son eklenen videolar aramasinda hemen sonuclara yansidi.

Benim gorusum bu sistemler belirli ip adresleri ile youtube'a video upload ettikleri icin, youtube bu ip adreslerini bir sekilde blacklist gibi bir yere aliyor ve eklenen videolar cok gec index aliyor. Benim sizlere onerim ayni testi sizinde yapmaniz. Aradaki farki sizde goreceksiniz.

Amacim satis yapan arkadaslarin satislarini baltalamak v.s degil. Sadece goruslerimi paylasmak istedim.

Herkese hayirli kazanclar dilerim..