Cümlelerime nasıl başlasam bilemedim , biraz uzun yazabilirim okuyacak ve yorumlayacak herkese teşekkür ederim
Uzun süredir yeni bir site açma planları kuruyorum , fakat bir türlü ne tür bir içerikten site açıp kursam karar veremiyorum . Bundan önceye kadar Film sitem vardı sağolsun o sektörde yaktı bizi ( ama yaktığı gibide iyi parasını yedik

) ve bildiğiniz üzere Türk reklam şirketleri hiçbiri doğru düzgün iş yapmadığı için o sektörden çıktım (iyikide çıktım) , baktım bu illegal işlerden olmucak legal yollara başvurmamın daha doğru olduğunu düşündüm. Benim bundan önce bir forum siteme özel adsense hesabı açmıştım oranın pini halen daha gelmedi ama içinde 70 dolar var 8-9 aylık hesap . Şu sıralar r10 gezerken Adsense youtube kazanç sağlayan konularla karşılaşıyorum ve adsenseden kazanan arkadaşları görüyorum. Çünkü işini en doğru ve disiplinli yapan tek marka adsense. Ama bunun için bir site lazım , asıl soru o , Ne tür bir site ? Hangi içerikli bir site ? işte benimde size sormak istediğim soru bu . A dostlar bir işe girişecem ama herkes bana yanlış fikir veriyor onlar yüzünden 5 domain tanesi 20 tl den 100 TL bayıldım . Sizler artık doğru fikir verin , hangi sektöre girmeliyim ne yapmalıyım ? Gireceğim sektörde tek ona yatırım yapıp disiplinle çalışacağıma artık inanıyorum o yüzden şu haftalar sürekli araştırma içerisindeyim , hani hep söylenir ya "Tek işe yöneleceksin , Hepsini birlikte olmaz , sadece bir tanesini seçeceksin " diye , aynen ben bu söze sonuna kadar katılıyorum ilk webmasterlığıma atıldığım o sitem olsun bu sitem olsun hadi bakalım her sektörde bir parmağım vardı sonra ne oldu ? Elimde kalan hiçbir şey , o yüzden tüm sitelerim sattım . Şuan tek bir sektöre yönelicem bana akıl verin dostlarım , kardeşlerim ne yapmalıyım hangi sektöre yöneleyim ? Adsense hesabımı kullanmak istiyorum artık ,
Her türlü sektörler ilgilenebilirim yani bana uyar söyleyeceğiniz hatta ingilizcem yeterince var olmazsa ortak bir arkadaş bulur ingilizce içerikleri ona yazdırırım . Sizler ne diyorsunuz ? Bana akıl fikir verin ? Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler. Sürçü lisan ettiysek affola ..
Edit : Dostlar Sağlık Sektörüne giricem gibi gözüküyor , bu sektör hakkındaki yorumlarınız nedir ?