resimler eklenince bilgi verirmisiniz
Tabiki hocam ne demek,ürünlerle ilgili görselleri ekleyince mesaj atarız.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:03:34 -->-> Daha önceki mesaj 18:41:04 --
Valla benimde kanıma 2-3 haftadır girdi. Orjinali çok pahalı geliyor, mecbur replika alayım diyorum, daha önce çakmalardan hevesimi aldım bu yüzden birdaha almam diyordum ama mecbur yarı yarıya fark var.
Peki orjinali ile arasında ne gibi farklılıklar var? Kapanma durumu varmı?
Hocam çakma ürünlerde de bir kalite düzeyi var.Misal 190 TL'ye de replika iphone 5 var,450 TL'ye de iphone 5 var.Misal biz bu ürünü 525 TL'ye satıyoruz ama replika galaxy note 2'den bu fiyattan daha ucuza bulursunuz.Fakat bu iki replikanın malzeme kalitesi ve performansını birbirine göre farklı olur.
Satışını yaptığımız Galaxy Note 2 ile orjinali arasında görünüm bakımından hiçbir fark yok.Yakın zamanda görselleri koyunca bana bu konuda hak vereceksiniz.Ürünün orjinaliyle arasındaki fark performans düzeyinde.Orjinalinde performans bakımından geride.Geride derken yanlış anlaşılmasın ürünün performansı gayet iyi.Zaten yukarıda özellikler ürünü performansıyla ilgili bilgi veriyor.
Kapanma durumu var mı? diye sormuşsunuz.Böyle birşey söz konusu değildir.Ama oldu ya böyle bir sıkıntı meydana geldi hemen bizimle irtibata geçiyorsunuz,gerekli desteği sağlıyoruz.