Ekleyeceğim haberler tamamiyle bana özgündür. Kopyala yapıştır değildir. Kendim araştırırım kendime özgü yorumlarımla eklerim. Başlığımı da insanların arama yapabilecekleri şekilde oluştururum ki google da üst sıralarda çıksın. Tecrübem referansım sitemdir.

www.mobildepo.com teknoloji haberleri kısmına iphone sorunları kısmına android sorunları kısmına bakaraktan siirlerefendisi kullanıcı adıyla eklediğim haberlerime verdiğim değeri görebilirsiniz.

Haberleri ekledikten sonra facebook, twitter, stumbleupon, digg, delicious, google+, yeniim ve linkedin de paylaşırım.

Ayrıca sitenizdeki diğer haberlere de yorum yaparım. en fazla 3-4 habere yada konuya mantıklı birkaç cümleden oluşan yorumlar yaparım mantıklı diyorum çünkü sağol tşk güzel olmuş gibi mantıksız cümleler kurmam.

haberlerime isteniyorsa etiket girerim. Günde bir veya iki haber ekleyebilirim. Pazarları hariç. Pazar günü internete girmem.

Tercihim forum yada wordpressdir diğerlerine pek bilmem gösterilirse onlara da eklerim

Maksimum şu kadar kelime olacak şu kadar yazı olacak diye birşey yoktur. Haber bu ne kadar uzunsa o kadar olur kelimeyle hesabım yoktur.

Aylık yada haftalık anlaşma yaparım referansı yüksek arkadaşlarla önce iş sonra ödeme alırım.

hazirana kadar iş alımı kapanmıştır