Moderator zaten ehil bir insan ben takip ediyorum onu mudaheleri iyi bende zaten kurallara ters olmayan yazan kişilerin az çok ölçüsünde yazıyorum.Biraz üslüp değişik ama muhteva aykırı değil yani bence....
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:01:46 -->-> Daha önceki mesaj 14:00:40 --
seninde liseli oldugunu bildiğim için boyle yazıyorum yalan yanlıs yok ortada , ha liseli değilsen soyle bu yanlısı duzelteyım.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:03:13 -->-> Daha önceki mesaj 14:01:46 --
Aslında türkiye de rizeden yetişen hoca çok fazla bir tanemi medrese eğitimli hocaya denk gelmedin sen yahu
daha önce hiç bu tarz tartışmalara girmezdim ta ki geçenlerde konuma gelip tartışma çıkarana dek sizi takip ediyorum neredeyse her mesajınız tartışma çıkartmak için yazılmış..
Dinden bahseden bir insanın bu tarz konuşması ne kadar iğrenç bir durum bunu bir görebilseniz keşke.
Bir kuyruk acınız var ki lock53 arkadaşımıza sürekli laf sokmaya çalışıyorsunuz daha önce aranızda geçen olayı bilmiyorum ama dinden bahseden bir insan bu denli seviyesiz olmamalı bence