Aforizma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Moderator zaten ehil bir insan ben takip ediyorum onu mudaheleri iyi bende zaten kurallara ters olmayan yazan kişilerin az çok ölçüsünde yazıyorum.Biraz üslüp değişik ama muhteva aykırı değil yani bence....
Evet milleti birbirine düşürmek çok doğal bir şey dimi , site içi huzuru bozmak çok doğal bir şey ? hey gidi hey demekki forumları kuralları değişmişte haberimiz yok..
Geçen ki konunuz da milleti güzel bi doldurmuştunuz dua edin SS alamadan moderatör yetkililerimiz silmiş yorumlarımızı. Milleti sinirlendirip , küfür etmeye zorluyorsunuz sonra onlar ban alsın sonra bende temizim onlar hata yaptı diye suç atın . Yok ya öyle bir dünya yok . Herkes sizin ne olduğunuzu biliyor. Kimse sizin bu tuzağınıza düşmüyecek artık moderatör geri dönüş yapmazsa **********'a mesaj atıcam . Sizin yüzünüzden kimse burada ban yemicek izin vermicem buna.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:07:42 -->-> Daha önceki mesaj 14:06:03 --

Aforizma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Moderator zaten ehil bir insan ben takip ediyorum onu mudaheleri iyi bende zaten kurallara ters olmayan yazan kişilerin az çok ölçüsünde yazıyorum.Biraz üslüp değişik ama muhteva aykırı değil yani bence....

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:01:46 -->-> Daha önceki mesaj 14:00:40 --

seninde liseli oldugunu bildiğim için boyle yazıyorum yalan yanlıs yok ortada , ha liseli değilsen soyle bu yanlısı duzelteyım.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:03:13 -->-> Daha önceki mesaj 14:01:46 --

Aslında türkiye de rizeden yetişen hoca çok fazla bir tanemi medrese eğitimli hocaya denk gelmedin sen yahu
Bakın terbiyenizi aşıyorsunuz ve benim sinirlerimle oynuyorsunuz. Laflarınıza dikkat edin ! Burada kendimi bozup ban yemek istemiyorum!