5s tabi ki çıkacak ama yukarda bir arkadaşın dediği gibi en erken yılbaşını bulur çıkıp ülkemize gelmesi. Ama şu an kullandığınız s3 de o zamana kadar sorunsuz kullanabileceğiniz en üst model telefonlardan birisi bence bekleyin 5s çıksın Türkiyeye geldiği gibi alın hem ülkeye yeni gelmiş bi telefonu ilk alanlardan olmanızın tadı apayrı oluyor bence şu an 5 alsanız o tadı yaşayamazsınız
Mesut ya 4 ile 4s arasında ciddi bir fark yok ki

Ama bi sonraki serinin (yani artık 5s mi olur yoksa yeni bir seri adı mı veriler the new iPhone diye) çok farklı olacağı ve piyasayı alt üst edeceğini söylemişti Apple'a yakın kaynaklar.Yeni iPhone bekleyecekten en erken yıl başında elinde olur yada 3 k falan verir alırsın

Ben iPhone 5 inde uzun süre kullanılabilecek bir telefon olduğunu düşünüyor ve bu hafta bir aksilik olmazsa alıyorum

Sende bırak androidi artık.
Apple ürünlerinde sisteme müdahale şansın pek yok bu yüzden zaten androide göre daha stabil çalışıyor.
iphone 5 almaktansa o zaman yaz sonunu bekler iphone 5s alırım daha iyi zaten fiyatlar 2000 - 2500 tl arası oluyor yeni telefonların 3000 olacağını zannetmiyorum. Kasım gibi çıkarsa iphone 5 fiyatı 1700'lere kadar düşer.
Samsung Galaxy S3 ilk çıktığında aldım (Haziran ayında) 2000 TL idi. Ekim'de yine aldım fiyatı 1.500 TL'ye inmişti, şimdi fiyatı 1000 TL olmuş (orjinal + faturalı + garantili)

bu sadece samsung da oluyor iphone da fiyatların bu kadar düştüğünü görmedim