Muzo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yıllardır iphone kullanıyorum şu an 4s var. Alın telefon derdini unutun öyle bir telefon ancak ben tutupta s3 den iyidir diyemem çünkü s3 kullanmadım. Aldım inceledim ama en az 3-4 ay bir telefonu kullanmadan iyi yada kötü demek bence mantıksız olurdu. Çevremde s3 kullananlarda kasıyor donuyor diyen oluyor, arada bir abuk yazılım hataları oluyor iphone da hiç mi olmuyor derseniz çok daha nadir de olsa telefon belleği dolunca onda da başlıyor, s3 den iphone'a geçince tek hissedeceğiniz kalite ama sık sık yaa bu telefonda bu ayarlanmıyo mu, ya bu telefonda şu değişmiyo mu diyeceksiniz bunu göz önüne alın. Bunun dışında s3 ten çok daha kaliteli duruyor gerek malzemesi gerek ios'un tasarımı ve kaliteli uygulamalarıyla.
Valla helal olsun sonunda doğru düzgün tarafsız yorum yapan birine rastladım. Dediklerine sonuna kadar katılıyorum, iphone resmen kapalı kutu gibi bişey gelişmeye kapalı sadece var olanla yetinmek zorundasınız. Aceba Iphone 5S kesin çıkacak mı ? eğer çıkacaksa 5 almanın bi anlamı yok. Çünkü iphone 4 ile 4S arasında ne kadar fark varsa 5 ile 5S arasında o kadar fazla fark olacaktır