Selam, ben asp.net ile bana referans olması için admin panelli kurumsal siteler ve blog siteleri yapmaya başladım. 15'e yakın bu tarz proje geliştirdim bilgisayarımda duruyor. Html, css ve photoshop ile arayüzlerini ben tasarlıyorum. Kodlamada ileri seviyede değilim ancak eksikleri olsada asp.net ile çalışan web sitelerini bu aralar iyi kötü yapıyorum.
Şunu söylemek istiyorum, bu asp.net bana kafayı yedirtecek, bir uzmanın yanında çalışmadığım için her problemi tek başıma çözmem gerekiyor ve asp.net'in her aşaması ayrı bir problem. Veritabanına bağlanma, veritabanını sunucuya upload etme, management studio ve visual studio arasındaki sürüm farklarının getirdiği olumsuzluklar... Gerçi ben çok önemli bir kısmını atlattım ama yeni çıkacak problemlerden korkuyorum...
Bu yüzden php öğrenmek istiyorum. Daha önce wordpress ve joomla ile onlarca site kurdum. Temalarını editledim.
Genel olarak veritabanı işlemleri, css ve html, jquery ile ilgili hiçbir eksiğim yok.. Sizce asp.net'i bırakıp PHP'ye geçmem mantıklı olur mu? Geçersem ne kadar sürede php diliyle yazılan kurumsal siteler ve blog siteleri yapabilirim? Fikir verirseniz sevinirim, bu konuda çok kararsızım