arkadaşlar yeni bir iş kuracagımız için elimdeki gayet memnun odlugun sitemi satacagım
aylık kazancı ortalama gunluk 100 usd ve her gene gun artmaktadır
ana kelimelerinde iyi yerlerde olup her ay gunluk ortalaması 40 - 50 - 60 - 70 derken son 1 ayı aşkın süredir 100 usd ve üzeri kapatmaktadır günü.
yani gelişmeye ve yükselmeye açıktır fiyat son fiyatımdır.
ciddi alıcılara ve gerekli görüdğüm kişilere pm atacagım
satış istanbulda yüzyüze yapılabilir.

siteyi alıp uzun süreler çok ilgilenemdne gunde sadece 1 adet yazı ile ayda 5-7 bin tl alabilirisniz. parasını 8-9 ayda gayet rahat çıakrtır vaziyettedir. forumdan bir arkadaşımdan almıştım 2011 model sıfır bir fiesta vererek.
aldıgımda gunluk 60 usd kazanıyordu ortalama
forumdan bir arkadaşa 800 tl lik seo paketini aldım profesyonelce gerekli işlemler yapıldı (not seo paketinde kelime bazlı çalışma yada linkmink alma olayalrı yapılmadı site ve alt baglantıları seoya göre optimize edildi bu cüret karşılığında.)
hiti her geçen gun irili ufaklı artmaktadır.
ciddi düşünenler arasın lütfen meraktan pm atmayın
Ciddi alıcılar iletişime geçsinler iletişim: 0531 313 52 97
arsa araba vb. şeyler teklif etmeyiniz. vade çek senet olmaz, nakit olarka satılıktır ve pazarlık düşünmüyorum.. satılmazsa isteidğim sürede ayda 5-6 bin alırım otururum....

Site adresi:iletişim: 0531 313 52 97 Görüşmeden sonra
Site için İstenen Fiyat: 53,000
Sitenin aylık getirisi: 3000 usd adsense (ortalama) - istenilirse aylık 400-500 tlde link satılabilir. ama ben satmıyorum
Kategori, sitenin içeriği nedir: resmi devlet kurum yardımcı sitesi (sorgulama haber vs. e devlet işlemleri)
Günlük hit sayısı, kaynak link: 10-15K Google
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 yıla yakın
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tümüyle
Hosting dahil midir: olabilir
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: wp tema

Adsense screenleri:
son 3 ay:

ekrana sıgmadıgı için parça parça aldım arkadaşlar

Not: 1 mart - 9 mart arası servar taşıdım ve yedeklerle ilgili bir problem oldu bir kaçgunluk düşüş yaşadım sonra dahada iyi toplardı bilginiz oslun.