Faturalı olarak en uygun fakat özellik olarak sms+internet+dakika olması şartıyla ayrıca iphone tarifelerini alabilecek tarifeniz ne var acaba ?
Size İphone dışında önerebileceğim tarife Hesabını bilen 500 tarifesidir paket içeriği olarak 500 dk heryöne , 500 sms ve 500 mb internet barındırmaktadır.
İphone ile uygun olabilecek tarifeler'e geçmeden önce ise Vodafone'a direk numarazı taşıdığınız gibi cihaz kampanyasından yararlanamıyorsunuz 8 aylık bir süre beklemeniz ve düzenli fatura ödenmesi kaydı gerekmektedir. İphone ile en uygun alınabilecek tarife ise Red ve Cep Avantaj Ekstra Tarifeleridir çünkü hem konuşup hemde internet olarak iyi paketlerdir.
Cep Avantaj Heryöne ekstra tarifesi İphone 4s ile birlikte 138 Tl'ye gelmektedir. Paket içeriği 1000 dk , 1000 sms ve 1 gb internet
Red Mini paketinde ise 2000 dk 2000 sms ve 2 gb internet bulunmaktadır buda size 154 tl'lik bir ücretle yansayacaktır.