sinfulls adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bakkal para kazanmasın diye ekmek almamayıda deneyin hocam.Zevk meselesi bu işler olayların her zaman maddi kısmına gitmeyin manevi duygularada biraz önem verin.
hocam çok farklı konular benimki ile yazdığınız

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
zevk meselesi ben maçımıda izliyorum işimide yapıyorum sen biraz abartıya kaçmışsın buda senin dengesizliğinden kaynaklanıyor
farketttiysen ben amacımı büyük harfle yazdım senin gibileri çıkıp hakaret vs etmesin diye kardeşim iyi günler

duskorc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende sırf bu yüzden spor ile ilişiğimi kestim bende takım bile tutmuyorum. Hele o tribün de böğürenleri birbirini doğrayan sığırları hiçbir zaman anlayamacağım. Kesinlikle doğru karar vermişsin.
mantıklı düşününce yapılması gerekende bence bu hocam tebrik ederim

yakese adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana saçma geldi fikriniz ( saygı duyuyorum ayrı konu ) bende koyu bir Fenerbahçeliyim Ankarada yaşayıp kombinesi olanlardan ! Ben takımımı sever tutarım futbolcu sadece belli süreliğine emeğini kiraladığım futbolcuya kızıp niye takımımı bırakayım artı futbolcu zorla imzalamıyor ya çok buluyorsa takım almasın
hocam sizde biraz olaya mikro bakmışsınız tabiki izleyebilirsinz sizin paranız sizin zamanınınız sizin emeğiniz iyi günler diliyorum