Turkiye Musluman Bir Ulke her nekadar cagdas olsakda bazi konularda hala bilgisizsiz.. Arkadas yazmis iranda olsa asarlardi. en cok izlenilen yer o tur ulkeler dostum

Bende Yurt Disinda Bu isi yapiyorum. Ziyaretcilerin video yukledigi sitelerimde var. Vergi veriyorum, Burda normal bir meslek bir is mis gibi goruyorlar.. Malesefki Turkiye Bu Konuda Geri Elin adami bunu bir ihtiyac olarak goruyor, Bazi insalar burda is bulamiyorlar, evlerine kirmizi lamba ile calisiyorlar, kanunlar dogrultusunda yapilan her isi ve vergini verdigin surece sorun yok..
herkesin doğrusu farklıdır kimseye karışamam ama çağdaşlıkla falan ne alakası var sonuçta ***** filmlerini çekenlerin hepsi kendi isteği ile mi yapıyor bu MESLEĞİ. Müslümanım diye kendini kandır sonra git türbanlı xxx diye film izle Mevlananın bir sözü vardır bilirsiniz, ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol.
Çağdaş değiliz doğru neden mi ? içimiz farklı dışımız farklı. Bu ülkede ***** filmleri izleyip 6 aylık bebeğe tecavüz edenler var yabancı ülkelerden bahsetmiyorum anlaşmalı karı koca değiştiren çiftler var, çağdaş olup bizlerde karı koca değiştirelim günlük! Dediğim gibi konunun başka yerlere gitmesini istemediğim için zaten silmiştim mesajımı ama cevap vermek istedim. Bana göre ahlak yapımızı bozuyor. Talep oldukça bu tarz şeyler çağdaşlıktan çıkıp insanlık dramı olacaktır bunu unutmayın, bu videoyu da izlemeni tavsiye ederim.
http://www.ilkegazetesi.net/haber/fu...omuyorlar/2662