orada cok degisik bir algoritma var, bu kayu cizgi filmindede oluyormus
baskalarıda yüklese reklam geliri paylasım programı aynı icerikten dolayı devam ediyor, sen yukluyorsun muyap kazanıyor diye biliyorum.
birde youtube böle telif sahiplerine panel veriyor ligtv vsdede var, panelden sen bul sil kafana göre yapısı kurmus ugrasmamak için.
bunlardada panel vardır ama ugrasıyorlarmı bilmiyorum.
yok uğraşmazlar ya silmeyle orada çalışan avukatları amcaoğlu dayı oğlu falandır ekmeğini kim keserler mazallah onların...
bu arada ben hit yapıp para kazanmıyorum sitemde yazılımını satıyorum kendi sitemde reklam yok bu nasıl olacak ? gelir elde etmiyorum yani gösterimden...
yok arkadaş bu memleket almış başını bu şeklide devam eder, amma yerde dünyaya gelmişiz ha şu düştüğümüz durumlara bakın diğer ülkeler neler yapıyorlar kaçıncı yüzyıldayız biz neler ile uğraşıyoruz... aslında sevinmemiz de lazım değil mi en azından internetimiz var şükredelim (!)
arkadaşlar bu zihniyetler iddaa yı çıkartarak futbolu da bu şekilde bozdular daha neler bozulacak şahit olacağız birlikte...
ben müyap tan mesaj geldiği anda bütün şarkıları sileceğim siteden kullanıcıların eklemesini de bloke edeceğim Türkçe hiç bir şarkı eklemeyeceğim yunanca ve rusça şarkılar eklemeyi düşünüyorum...