Çözüm üretemezsin adamlar ihtar çekmek istiyorsa çekiyorlar. Robotların yaptığı iş değil insanların elle yaptığı ihtiarlar bunlar. Kafası atarlı olur, şu siteye ihtar çekelim der çeker. Bizim ülkede bu işler böyle işler.
Muyap youtube'u kullanıyor çünkü kullanıcı kitlesi orda. Sahibinden.com'u neden kullanıyorsak biz satıcılar olarak, muyap'da aynı sebepten Youtube'u kullanıyor.
dediginizi gayet iyi anlıyorum orası öyle
robotlara takılmamak adına bazı şeyler yapılabilir ama.
görüntü teknoloji hakkında bazı düşüncelerim var ama şu malum yasayı ve gidişatı bekliyorum .
şahsi olarak net video yayıncılığının telifi olmaz ama tabi bunu memur zihniyetli belli kuşaktaki insanlara anlatmak zor.
Bu arada muyap a başvurup ben lisans ve izletme yetkisi başvurusu yapayım diye başvurursanız telefonlara da kimse çıkmıyor sallıyorlar.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:17:19 -->-> Daha önceki mesaj 12:16:02 --
Tekrar söylüyorum Muyap'ın Youtube gelirleri yıllık milyonların kat kat üstünde adamlar oradan para basıyorlar resmen, yani birileri muzikleri youtubeye yüklüyorda muyap kaldırtamıyor diye bişi yok ortada.
Kaldırtamıyor yok diyorsunuz da aynı klibin 200 farklı linki nasıl oluyor aynı adla hem de?
basit bir filtre ile silinecekken bunlar ?