Hocam aynı durum bende de vardı küstük 1 hafta konuşmadık sonra tekrar konuştuk her şey normalken oturdum kendi kendime düşündüm.Bitirmeye karar verdim.Dini bütün biri değilim ama gittim abdest aldım akşamdi vakit namazi.kıldım.Dedim Allahim bana güç ver sabır ver.Sonra facebooktan sildim twitterdan sildim telefonunu sildim.Cüzdanımda resmi vardı onu yaktım.Ama inanın resim yanmadi hocam neler neler yaptım sanki sınavdan geçiyordum en sonunda yaktım ne mesaja cevap verdim ne bir şeye.Bir kaç sabıkası vardı yine arkasından tek laf etmedim. 6-7 ay olacak bazen aklıma geliyor ama koymuyor hocam başka biriyle falan da çıkmadım çünkü kimsenin duygulariyla oynamaya hakkım yoktu .Bir nevi kendimi sinav yaptım ve kazandım.İnanın insanın kendine güveni geliyor diyorsun ki ben canımdan çok sevdiğim saçınin teline zarar gelmesini istemediğim kızı sildim bu engel mi ? Ve garip bir mutluluk oluşuyor.
Yardımcı olabileceğim bir konu olursa pm atabilirsin hatta telefondan bile konuşabiliriz dinlerim derdini hiç sıkıntı değil. Umarım sende rahata erisirsin selametle.
(Telefondan yazdım imla hatası varsa affola.)