MrKydn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla almak için değilde uzun zamandır rastlayıp durduğum şey için yazıyor, satıcı arkadaşlar lütfen şu demolara biraz özen gösterin. Bazı yerler boş, fiyat bilgilerinin hepsi 0 işlenmiş, Açıyoruz, hep aynı resim farklı farklı yerlerde. Fotoğraf bulmak bu kadar zor olmamalı. Fotoğraflar slider'a tam eklenmemiş bi kısmı gözüküyor bi kısmı gözükmüyor. Bide bu codecanyon üzerinden satış yani uluslararası bi site, daha dikkatli olunması lazım envato sağolsun. Demem o ki ilk görünüş çok önemli, ürünün kendini satması için güzel görünmesi lazım.

yanlış anlaşılmasın baltalamak değil amacım, aksine themeforest, codecanyon vs. gibi envato sitelerindeki yazarlarımıza destek olmak. Bunların dışında bir şey yok, ellerine sağlık umarım iyi satış elde edersin.

ekleme: ayrıyeten "satın al" linkine kendi codecanyon affiliates linkini koyarsan yazarı olduğun şeyden daha iyi yüzdelik alabilirsin. Bu yazılımın sahibi sen olduğun için kimse kendi affilifate linki koyduğun için ayıplamaz diye umuyorum.
Demodaki fiyatların sıfır olması, bazı resimlerin eksik olması vs gibi ayarlamalar demolara göz atan kullanıcılar tarafından yapılıyor. Ara ara kontrol ederek eski haline geri döndürüyorum. Burada herhangi bir sorun yok. Affliates link olayını bilmiyordum bilgilendirme için teşekkürler.