Usta dogruyu söylemek gerekirse kızın senden sebepsiz yere sogudugunu sanmıyorum . Bende hatuna karısıyorum suan ve inan annesinden babasından cok karısıyorum deli gibi aşık bana ve bir dediğimide iki yapmıyor. Şikayetçide değil aksine ben bigün böyle yapmayım kıllanır benden. Bence başka birinde gönlü vardı o yüzden bitti. Ben bir kere aşık oldum ondada aşık oldugum kişi kelek atınca o günden sonra artık aşk denen birşeye inanmıyorum. Hoşlanma olabilirde aşk bana göre uzakta ve evlenene kadarda ugramasın bana. Yaşım 20 Allaha şükür tipimde yerinde biri gider birisi gelir diyorum. Sende takma kafana derim taktıkça sen zararlı çıkarsın. Ama dediğim gibi aşıksanda Allah sabır versin ne diyim
Ne kadar zaman oldu ve ayrıca bu konuya abone ol lütfen. İlerisi için. Kız ben üniversiteye giderken cüzdanımı çaldırtıp içine not yazdırtıp koyacak kadar seviyordu. Ben üniversitedeyken mesaj geldi ve mesajda cüzdanda paradan daha önemli şeyler vardır yazıyordu. Bi baktım cüzdanda " Seni Seviyorum. Mesafeler hiçbir şeye engel değil. ÜZÜLME " yazıyordu

. Şimdi ise onları hatırladığımda yazık diyorum sadece.
Kızları sıkmayın. Siz şikayet etmiyor diye sevinirken, o sizden ayrılmanın planını yapmıştır bile. Erkeklerin kadınlara karışmama hakkı olduğunu bazı kızlar çok geç anlıyor maalesef

Ve genellikle anladıkları an bırakıyorlar.
Zaten oda öyle yaptı. Ben üniversiteye başladım. Kafeler neler gittim ama benden izin istediğinde ben vermedim. En sonunda patlak verdi işte.
Bir şansın daha olsa yine öyle sıkar mısın kızı?
Eskisi kadar olmasada yinede sıkmak zorundayım. Herkesin bir şartı vardır. O Şarta uymazsa ben patlarım birgün zaten.