Moderator adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar gereksiz mesajlar yazmayın lütfen
Hocam sonunda konuya müdahale etmişsiniz Allah razı olsun

Gnox arkadaşımızın sorusunun cevabına gelirsek Web programlama dillerini öğrenirseniz freelance ve bir yerde maaşlı çalışabilirsiniz.Bu alanda profesyoneller var ama bu durum bu işten ekmek yiyemezsiniz anlamına gelmez.

c# , c++ vs. dilleri öğrenmeniz durumunda hemen hemen bir yerde işe girmeden para kazanma şansınız zayıf diyebiliriz.

Şimdi hangisinin avantajlı olduğu konusuna gelirsek şahsi fikrime göre web dillerini öğrenmeniz daha avantajlı olacaktır.Bildiğim kadarıyla grafik alanında çalışmalarınız var birde bunlara kodlamayı dahil edersiniz elinizi daha da güçlendirirsiniz.Script yazıp ek gelir elde ederim demişsiniz iyi bir fikir.

Ben sizin yerinizde olsaydım web programlama dillerini öğrenip kendi projelerim üzerinde çalışmaya başlardım.Başkalarına iş yapmak zordur heleki kendinin patronu olmak varken.Şimdi proje geliştirenleri gördük ilerleme kaydedemiyorlar diyebilirsiniz.Benim projeden kastım özgün geliştirmedir yoksa script yazıp film yada w*rez sitesi aç bunlar özgün değil herkes yapabilir bunları Özgün olursanız sağlam fikir olduğunda çakılmazsınız Maddi sıkışıklığınız olduğundada kodlama bilginizi kullanarak başka webmasterlara iş yapabilirsiniz

Bence özgürlük diyorsanız web programlama dilleri bir yere girip çalışacağım diyorsanız c# , c++ vs.