Memurluk, Sınırlarınızı sadece bir alana sınırlamanızdır bana göre. Yani Örn. Devlet dairesinde xx sorumlusuysanız.
xx'den sonrasılara siz bakmazsınız..Herkesin bir alana yönelik işi vardır. Farklı alana çıkarmazlar.

Webmasterlık Sınırlarınızı zorlayıp, mükemmelliyetçiyseniz, tam size göre bir meslek, tanıdığım bu işlerde uzman bir kişi var.

Adsense youtube işlerine adamış kendini. Günde 150-200£ Net kazanıyor.

Kendisi şu an Londra'da yaşıyor, Benide bu youtube işine sürükledi. Ben onun kadar kazanamasamda genede kazandım sayesinde.
Günde dediğim gibi 150-200£ Net alıyor. Aldığı parayla yurtdışından ürün getirip satıyor bireysel olarak.

İlerleyen zamanlarda da Kendisine ait bir e-ticaret kurmayı düşünüyor. Yurtdışından aldığı 2$'luk ürün, 3$'luk ürün Türkiyede 10$'a satılabiliyor.
Demem o dur ki, eğer hayallerini büyükse, büyük oynarım, risk alırım, Kazanırım diyorsanız webmasterlık size göre.
Çünkü sabah saat 7'de kalk akşam saat 8'de eve gel, istanbuldaysanız trafik gibi sorunları çekmez, evinizde çok rahat para kazanabilirsiniz...

BENİM FİKRİM BU ŞEKİLDE...ANCAK EĞER Kİ, HAYALLERİNİZİ ZORLAMAK İSTEMEZ, DEDİĞİM GİBİ O SAATTEN
BU SAATE İŞ-EV ARASI ÇALIŞMAK İSTERSENİZ MEMURLUK...