mrb arkadaşlar,
web siteleri konularından oldukça uzakta kaldım, kullanacağım terimlerde hata/eksiklik olabilir, kusuruma bakmayıp takıldığınız yer için pm atmanızı rica ediyorum, ilan scripti için ihtiyaçlarımın başlıcaları;
tasarımı yapabilecek; şöyleki tasarım işi çok sade olacağından css, ajax ile çözülebileceği düşünüyorum, görsel kısımları ben halledeceğim (logo, buton vb.) onun dışında etkileşimli (üstüne gelince rengi değişen kutular, büyük özel fontlu üye giriş panali vb.) bir arayüz ihtiyacım var bunu css, ajax vs. ile çözebilecek
bir ilana tıklandığında başka sayfa açmak yerine lightbox gibi bir pencerede resim ile yazı aynı anda gösterilebilecek (her ilan için database den veriyi okutarak),
üyelik ve profil sistemi
-üye kayıt sistemi ( kullanıcı adı olarak telefon numarası, şifre, doğum yılı, şehri, captcha gibi bilgileri girerek üye olabiliceği )
-üyenin profilini düzenliyebileceği
-profiline fotoğraf yükleyip / silebileceği
-bu fotoğrafın belli bir ölçüde rescale edilebileceği
-mail sisteminin olmayacağı, mail yerine SMS sisteminin olabileceği
-üye olan kişiye onay kodunun SMS ile gidebileceği bu onay kodunu sisteme girerek aktif edilebilecek bir üyelik sistemini
-telefon numarasını değiştirdiğinde üyeliğinin pasif olup yeni onay kodunu girebileceği
-bunun yanında şifresini unuttuğunda X bir numaraya mesaj "SIFRE" benzeri bir mesaj atarak bu şifresini resetleyebilecek yada aynı şifreyi geri gönderebileceği -bu sms sistemi için clickatell vb. bir firma apisi kullanılacak ise beni yönlendirip uygun hizmeti seçmemi sağlayabilecek bir bilgi deneyimi olan arkadaş olması gerekmekte, yani aylık yada gönderi masrafım konusunda bana bilgide verebilmeniz benim için çok önemli
admin paneli
ilan kısmınıda özel bir bölmede çıkacak ilanları seçme özelliği
bir üyeliği aktif / pasif yapma özelliği
bütün üyeleri aktif / pasif yapma özelliği
üyelik silme ve bilgi değiştirebilme özelliği
üyelere kota özelliği ( örneğin günde 30 ilan detayına bakma, 100 ilan detayına bakma gibi)
şimdilik aklıma gelen kısmı bunlar,
sistemde mail kullanılmayacaktır,
mesajlaşma olmayacaktır,
beğenme, puan verme gibi bir sistem olmayacaktır,
php ve mysql bir sistem düşünüyorum, ben bu işi aspx le de çözerim derseniz buyrun fark etmez benim için, bir 6 ay kadar destek hiç fena olmaz,
EĞER sms sistemini yazamam fakat geri kalanı yaparım der iseniz onun içinde bir teklifi pm ile atabilirsiniz ki bu script çok standart bir ilan scripti olacaktır bu, o yüzden dikkatli teklif vermenizi rica edeceğim,
ihtiyacım budur, lütfen ücretlerde uçmayınız, bu işin hakkı bu dediğiniz rakamları pm atınız,
ek olarak 1 yıllık destek ücretinide yazabilirsiniz
istanbul da geriktiğinde yüzyüze görüşüp detayları konuşabileceğim ve birlikte daha rahat çalışabileceğim biriyseniz ( ne bileyim haftada 2 saatlik görüşmeler şeklinde) çok daha iyi olabilir
iş teslimi süresini maximum 3 ay olarak düşünüyorum
yeri yurdu belli biriyim, gerekirse sözleşme dahi yapabiliriz, anlaşır isek iş başında %25 tesliminde %75 gibi bir ödeme sistemiyle çalışmak istediğimi bilmenizi isterim,
pm lerinizi bekliyorum, iyi çalışmalar