Konu
Superservers Yaptığı.
21-04-2013, 02:53:45
RumbleFish
Üyeliği durduruldu
Bende hala konuşma loglarına kadar duruyor tek tek ticket loglarını almıştım sağolsunlar ilgilendiler ilgilenilmesine ancak 3 günlük kullanım için 100 TL kestiler CPanel lisans felan bir şeyler söylediler durdular tabi araştırma yapmama gerek yok idi bilgim mevcut idi bu konuda bende hiç bir şey söylemedim konu açma ihtiyacında bile bulunmadım.
O kadar şikayet ve prüze rağmen gidip de VPS aldım ve aldıgım sunucu 400 TL'lik bir sunucu idi bana gelen para da geriye 3 gün sonra 300 TL idi neyse ki 100 TL çok büyük bir para değil fakat 1 TL bile güzel para bakkalcı sakız bile vermiyor abiciğim.
Fakat bu kadar da kendimi düşürerek deşifre etme ihtiyacında bulunmadığım için pek üstüne düşerek konu açılsın ve problem oluşsun istemedim'ki hiç bir problem bile oluşamaz idi çünkü herkesin kendini bildiği gibi bende kendimi çok iyi bilen birisiydim.
Saldırı oluyor demiştiler bana ne kadar dogru ne kadar yanlış bilemeyeceğim hiç üstelemediğim için incelemedim ki ben onların sunucularına tam 350 tane site taşıdım düşünün artık tam 2 gün boyunca kapalı kaldı sitelerin hepsi düşüşler başladı google sagolsun'ki her gün güncel olan siteler birden bire güncelliğini yitirdi.
Neyse olan olmuş biten bitmiş çok da sıkıntı ve problem değil ancak benim hakkımda yorum yapacak bir delikanlı var ise eğer ki hodrimeydan her zaman mütevazi olmaya azim göstereceğimi dile getirmek'de fayda olduğunu düşünüyorum.
Konuyu okuyup da bir kaç şey bende yazmak istedim gerçek'den hem iyi hem kötü oldu ki yinede iyi diyebiliyorum sunucunun kapanması ve paranın eksik gelmesi messenger den bekletilmek ilgilenmemek bu gibi şeylerin de tabi altını çizmek istemiyorum.
Aksini iddia edebilecek birisi varsa 17 tane ticket printscreen'ini ekleyebilecek kadar cesur oldugumu da söylemem de her hangi bir sakınca oldugunu düşünmemekteyim.
Geçmiş olsun umuyorum ki mağduriyetinizi giderirler ve sizi yüz üstü bırakmazlar.