Bedirhankrygt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim için önemli üniversiteyi 4 yılda bitirmem gerekiyor .

Sözel bölüm yaş.Meslek yok denecek kadar.Yada 400 lere çıkmam gerekiyor

O saçma bizim arkadaş da diyordu polis yapıyorlar diye de cocuk barajı geçemedi arayıp sormamışlar küfür ediyor femden ayrılcakmıs simdi

Dershane 3 5 kişinin üzerine yoğunlaşıyor bizzat bunu sınav günü gördüm ben.Aslında 9 tane soru salladım onları sallamasam 200 e yakın puanım geliyordu.

İnanç azim varsa olur be hocam

hayal değil hayal varsa gerçekleştirmek için fırsatın var demektir.

iki yıllık şehir dışına çıkamam orda okuyacağıma burda okurum istediğim şehir dışı uzaklaşmak okumak çevre değişimi ortam deişimi istiyorum eğer bunlar olursa dersler kendiliğinden gelecektir diye düşünüyorum

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:23:06 -->-> Daha önceki mesaj 01:21:56 --

NEden yapamayacağız ki . Dershaneye giden adam 0 çekiyor biz bilgisiz girdiğimiz halde barajı geçiyoruz lysye çalışılırsa yapılır zor değil sadece istedğim anlayabileceğim kitap video filan yardımı
%100 katılıyorum, azim ve hırsla herşey yapılır...

Bu azimle hırsını 1 sene çalışarak süper bir üniversiteye girmek için kullanman bence daha doğru olur, eğer durumun yoksa dersaneye gitmedende çalışabilirsin fakat deshaneye gidersen daha iyi olabilir...

Bu seneye gelecek olursak zaten bu sene 4 yıllık devlet üniversitesine girme ihtimalin yok gibi... Hadi girebilsen bile başarısı çok düşük bir okula girebilirsin, o okuldan mezun olsanda olmasanda birşey değişmez, ancak üniversite mezunuyum dersin...

Ancak askerlik tecil erttirmen gerekiyorsa açık öğretime yazılıp askerlik tecil edebilirsin...