Uzun uzun yazmışsınız ve bugun tekrar 2. kez yaşadığımız disk arızalanmasına bir cevap vermemişsiniz. Sonuçta bir sorun var bir mağduriyet var ve bu çözülmüyor.
Siz iademi kabul etmediniz bize makineleri gönderin inceleyelim kasti bir müdahale yok ise iade ederiz dediniz. Çok geniş bir cümle ben makineyi size verdiğim an yerine başka makine koymam gerekir ekstra maaliyet ben niye buna katlanıyorum üstelik sizin iade yapıp yapmayacağınız kesin değilken.
Hem aldığım ürün hatalı hem daha fazla para ödeyeceğim bu mudur memnuniyet.
Telefonları bilerek açmıyorum demenizde zaten olayı çok net bir şekilde özetliyor
Şu dakikadan sonra sizden ne destek ne iade istiyorum. Bu forumda bu konuyu okuyan herkes durumu yeterince anladı.
2 disk arızalanmış 2 diski iptal edip diğer 2 diski kullanarak gideceğiz onlarda arızalınca oem değişiklikler ile kendimiz bir şekilde makineye devam ederiz veya hurdaya kaldırırız zaman gösterecek
Ancak bu konuyu okuyan herkes intel sunucusunun webadam hosting firmasının asla önermediğini anlamış oldu.
Konuyu daha fazla uzatmaya da gerek yok
Bu konuda son olarak Intel pişmanlıktır diyorum biraz daha fark koyun Dell alın HP alın diyorum.
Nasıl bir cevap verebilirim? Makinaya ulaşabiliyor muyum? Görebiliyor muyum? Loglarına bakabiliyor muyum? Raid kartına ulaşabiliyor muyum?
Yazdıklarıma dikkat edin ben faraza yada sizin tarafınızdan onaylanmayacak hiçbirşey yazmadım. Mesela ilk arızalanan diskin geldiğinde çalışır olduğu, bu arızanın da büyük ihtimalle makinanın gücünün aniden kesilmesi yada power kablosunun cekilmiş, çarpılmış olabileceği ile alakalı olduğunu yazabilirdim fakat yazmadım, bu benim ağzımdan çıkmış donelerini şu anda koyamayacağım bir durum ve doğruluğu da ispatlanamaz.
Epostada da yazdığım gibi size önerim bizden hiçbirşey beklemiyorsanız bile disklerinizi enterprise sata diskler ile değiştirmenizdir. Eğer değiştirmezseniz ve aynen su anda kullandığınız gibi kullanırsanız o iki diskte büyük ihtimalle birkaç ay içerisinde arıza verecektir. Sonra tekrar konu açılacak bizde yazdıklarımızı tekrar yazmak zorunda kalacağız.
Elimde olsa sizden habersiz gider zorla makinanıza teknik destek veririm de oda elimde değil. Ben yazmam gereken herşeyi yazdım. Yazmam gerekmeyen fakat eklemek istediğim bazı şeyler:
İlk bellek arızanızda raid kartı ekleme talebinizde makinayı konfigure edip gönderdik. Data aktarımları için günlerce diğer makina sizdeydi. Biz sizin paranızın üzerine yatmaya o kadar meraklı bir firmayız ki fazladan sunucuyu günlerce tutmanıza birşey demiyoruz, bir bellek arızasında makina değiştiriyoruz sizin keyfiniz için. Tamam gidin başka firmadan başka marka sunucu alın, aldığınızda da benim belleğim arızalandı makinayı değiştir diyin, datalarımı aktaracağım fazladan makina kalsın diyin, iade edeceğim ama önce parayı gönderin diyin, 4 ay sonra teknik destek istemiyorum iade etmek istiyorum diyin.
Eğer bu şartlar firmam tarafından müşteriye verilen bir hizmet değilde bir zorunluk olduğu düşünülüyorsa ben ticaretten anlamıyorum, ben teknik destekten de anlamıyorum açık ve net.
Şikayet etmek en tabi hakkınız, bizimde aynı şekilde savunmak hakkımız. Uzun uzadıya yazdıklarımı okuyan herkeze teşekkürler, her türlü negatif ve pozitif yoruma da açığız. Burada yazdıklarımız direk size bir cevap olarak değil R10 üyelerine savunma olarak yazılmıştır bu mesajın ilk 5 paragrafı hariç.