Uzun uzun yazmışsınız ve bugun tekrar 2. kez yaşadığımız disk arızalanmasına bir cevap vermemişsiniz. Sonuçta bir sorun var bir mağduriyet var ve bu çözülmüyor.

Siz iademi kabul etmediniz bize makineleri gönderin inceleyelim kasti bir müdahale yok ise iade ederiz dediniz. Çok geniş bir cümle ben makineyi size verdiğim an yerine başka makine koymam gerekir ekstra maaliyet ben niye buna katlanıyorum üstelik sizin iade yapıp yapmayacağınız kesin değilken.
Hem aldığım ürün hatalı hem daha fazla para ödeyeceğim bu mudur memnuniyet.

Telefonları bilerek açmıyorum demenizde zaten olayı çok net bir şekilde özetliyor

Şu dakikadan sonra sizden ne destek ne iade istiyorum. Bu forumda bu konuyu okuyan herkes durumu yeterince anladı.

2 disk arızalanmış 2 diski iptal edip diğer 2 diski kullanarak gideceğiz onlarda arızalınca oem değişiklikler ile kendimiz bir şekilde makineye devam ederiz veya hurdaya kaldırırız zaman gösterecek

Ancak bu konuyu okuyan herkes intel sunucusunun webadam hosting firmasının asla önermediğini anlamış oldu.

Konuyu daha fazla uzatmaya da gerek yok

Bu konuda son olarak Intel pişmanlıktır diyorum biraz daha fark koyun Dell alın HP alın diyorum.