cyberbox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne müdürü kardeş. google dan menfaatin olmasaydı bu kadar korumazdın. benim gibiler diyorsun beni ne kadar zamandır tanıyorsun da öyle konuşuyorsun ama ben senin gibiler diyorum çünkü senin gibiler yüzünden tr de bir sürü kişi mağdur oluyor. ayrıca ben reklamcıyım kaç tane müşterimi batırdı bu gogole biliyormusun adamlar google ın ismini bile duymak istemiyor. sen neyin peşindesin kardeş anlatta bilelim ona göre yazmayalım.

arkadaşlar elinizden geldiği kadar etraftakilere reklam veridirtmeyin. ellerindeki birikimleride gider. etrafınızdakileri google dolandırıcısına karşı bilinçlendirin. burada benim yazdıklarımın doğru oldugunu google amcalarını koruyan birkaç menfaatçi kişiler bile biliyor.

etrafınızı elinizden geldiği kadar bilgilendirin, neden yapacağım derseniz giden tr nin yani bizim paramız.

Benim burada yazdıklarımın hepsinin doğru olduğunu herkes biliyor. google bir *********** sahtekardır, ve sen bile bunu biliyorsun artık inkar etme o kadar kanıt sundum ve bir sürü kişi kanıt sunuyor. senin gibiler google amcanı pohpohlamasaydı şimdiye kadar çoktan bitmişti. hadi herşeyden vazgeçtik pekala google seni pohpohluyormu? pohpohçu google amcan seni nasıl pohpohluyor.
yürü git işine.
reklamcıymış. pabucumun reklamcısı.
müşterilerini google değil senin gibi beceriksiz iş bilmeyen reklamcılar batırıyor.
işini bilen google'dan para kazanır.
işten anlamayan da senin gibi gelip kendi cehaletini bırakır google a çamur atar.
google beni pohpohlarken sana başka bir şey yapmış ki kuyruk acın fazla.
burada sökmez bu saçma sapan sözler.
vay efendim google bitermiş falan. 3 milyar dolarlık şirketin geleceği hakkında ahkam kesmek ancak cühela cesaretidir.
burası webmaster forumu herkes reklam nedir arama sonucu nedir bilir burada.
senin gibi bir şey bilmeyenler de boş boş şikayet eder.