ne müdürü kardeş. google dan menfaatin olmasaydı bu kadar korumazdın. benim gibiler diyorsun beni ne kadar zamandır tanıyorsun da öyle konuşuyorsun ama ben senin gibiler diyorum çünkü senin gibiler yüzünden tr de bir sürü kişi mağdur oluyor. ayrıca ben reklamcıyım kaç tane müşterimi batırdı bu gogole biliyormusun adamlar google ın ismini bile duymak istemiyor. sen neyin peşindesin kardeş anlatta bilelim ona göre yazmayalım.
arkadaşlar elinizden geldiği kadar etraftakilere reklam veridirtmeyin. ellerindeki birikimleride gider. etrafınızdakileri google dolandırıcısına karşı bilinçlendirin. burada benim yazdıklarımın doğru oldugunu google amcalarını koruyan birkaç menfaatçi kişiler bile biliyor.
etrafınızı elinizden geldiği kadar bilgilendirin, neden yapacağım derseniz giden tr nin yani bizim paramız.
Benim burada yazdıklarımın hepsinin doğru olduğunu herkes biliyor.
google bir *********** sahtekardır, ve sen bile bunu biliyorsun artık inkar etme o kadar kanıt sundum ve bir sürü kişi kanıt sunuyor. senin gibiler google amcanı pohpohlamasaydı şimdiye kadar çoktan bitmişti. hadi herşeyden vazgeçtik pekala google seni pohpohluyormu? pohpohçu google amcan seni nasıl pohpohluyor.
Kim esnafı dolandırıyor? Vermesin esnaf reklam. Seni dolandıran şirkete reklam verme be müdür. Senin gibiler google yokken 2 tane müşteri bulmak için 50 tane takla atan esnafları hatırlamak istemiyor. Bugün benim sanal mağazama irlanda dan kazakistan dan arabistan dan müşteri geliyor google sayesinde. Hem de reklamsız )))
Bar masası nedir ya? Türkiye de günde kaç tane bar açılıyor? Türkiye de günde kaç tane bar dekorasyonunu yeniliyor? Türkiye'de kaç tane bar dekorasyon firması kullanmadan kendi dekorasyonunu internetten arıyor?
Asıl komik şeyler söyleyen sensin.
Ayrıca yine google'ı korumaya başladın digiklan lafının arkasından anlıyorum ki aynı adamlar ara ara aynı konuları açıp duruyorlar.