Merhaba arkadaşlar,
Kısaca bahsetmek gerekirse internet işlerinden anlayan, daha önce internetten para kazanmayı kendisine meslek edinmiş bir arkadaş aranmaktadır.
Ortalama 4.000 adet domain portföyümüz bulunmaktadır. Projeler çerçevesinde web konusunda bir ekip kuracak ve bu ekiple beraber projeleri hayata geçirecek bir kişi arıyoruz.
Okullu olmasının hiçbir şekilde önemi yoktur. Alaylı olarak uzun zamandır internete gönül vermiş internette araştırma ve geliştirmeyi benimsemiş olması gerekmektedir.
Ne İstiyoruz
- Proje Geliştirme ve Hayata Geçirme ( önemli faktör )
- SEO - Arama Motoru Optimizasyonu konusunda bilgi sahibi ( önemli faktör )
- Yazılım Konusunda Bilgi Sahibi
- Web Tasarım Konusunda Bilgi Sahibi
Projelerden bazıları: e-bilet.com.tr - enerjitime.com - petrol.com.tr - tarim.com.tr ve 4000 domain.
İnternet Medya:
http://www.internetmedya.org/TR/Index.aspx
Not
Alıntı
Arkadaş kendimden örnek vermek gerekirse ben web arayüz tasarımı ve yazılım konusunda çok fazla bilgi sahibi değilim fakat satmadan önce trendwp.com'da bir çok temanın geliştirilmesi tasarlanması ve yazılımında bizzat kendim ilgilendim yönlendirme ve yönetimini bizzat kendim yaptım. Ve ozamanlar çok güzel tema tasarımları çıkarttırıyordum.Aradığım kişi bu zihniyette olması gerekmekte. Web ile ilgili her konuda bilgi sahibinin olması şart. Facebook reklam, adwords, seo gibi alanlarda daha önceden tecrübe yaşamış olması lazım. Birisine iş yaptırmak için ilk önce o işi kendinizin bilmesi lazım dimi