HostPaket adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sana ne söylesekte şu an AŞK acısı çektiğin için bizi dinlemeyeceksin. Bunu atlatman için kafanı dağıtman gerekiyor. Arkadaşlarınla muhabbet, dışarı çıkıp gezmek vb. gibi şeyler yapabilirsin. Yalnız kalman sakıncalı bu evrelerde sürekli aklına gelecektir birlikte geçirilen vakitler vs. Fakat şöyle bi gerçekte var ki ; hayatında İLK olması muhakkak ki ileride sende özel bi yerde duracağı anlamına gelebilir belki. Ama yaşın itibariyle daha çok insan tanıyıp , 2-3 defa daha aşık olup seveceksin. Her tanıdığın insanda 1 öncekinin eksilerini göreceksin. Bu hayatta ailen ve dostlarını 1. sırada tut bence , sevgili gelip geçicidir EL KIZIDIR.
Allah razı olsun abi yazın için. Ben bu durumda olcak bi insan değildim ha Allah tan olduğuna inanıyoruz ona diyebileceğimiz bişey yok. Fakat namaz kılıp Allah tan istediğim gerçekten temiz duygular beslediğim bir bayandı, kendiside kapalıydı. Sözlerine güvendim.. Namaz kılıyorum abi dualar ediyorum. Hatasını anlamasını isterim. 10 gün önce aradı en son. Sevdiğini,bunaldığını,zaman istediğini söyledi. Fakat beni o kadar kötü bi duruma getirdiki. neyse ne diyeyim ki abi. Yediremiyorum kendime cunki öyle bir insan değildim. Çok acı cektim kız konusu haricinde ama ilkkez bu acıyı çekiyorum inşAllah değerimi anlar pişman olur. Zaten sevgiye,desteğe ihtiyacı olan biriyim. Tam bu sırada onu tanımıştım ne diyim..

teknohaberci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçer kardeş sıkma sen canını.

Aklıma bu geldi de

Abi Allah razı olsun güldürdüğün için.Allah da seni güldürsün. Onsuz bi hayat kurmamıştım abi hayalimde