teethtoteeth adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kardeşim eğer gerçekten hilesiz hurdasız işler yaptıysan hesap açılır.

şimdi bakınız ben bunu yaşadım, bir x ekibi var, bir y ekibi var.
x ekibi hesap banlar, maillerinize cevap vermez, işlerinizi yapmaz.
y ekibi sizin görüşlerinizi ister, size anket vs. sunar, her mailinize cevap verir, işleri çözer.
siz bu y ekibine ulaşacaksınız.
ben biliyorum yok yere banlanan bir hesabım için x ekibine defalarca mail attım doğru düzgün cevap yok.
mail attıktan sonra y ekibi "görüşlerinizi paylaşın" gibilerinden bir mail gönderdi, ben de dedim ki: "x ekibi benim hesabımı yok yere kapattı, hiçbir neden yok, biri bana gıcık oluyor sanırım, tamamen kişisel ve haksız uygulamalar yapıyorlar dedim" y ekibi bana konu ile ilgilendiklerini söyledi ve ertesi gün y ekibinden gelen mesajda hesabımla ilgili herhangi bir sorun bulunmadığı, hesabımı kullanabileceğim yazılı idi, baktım ki hesabım açılmış.

şimdi sen bu x ekibiyle uğraşma, direkt tepeye çıkmaya çalış.bunlarla uğraşılmaz, bunların amacı kıllık yapmak başka bişi değil.
vatandaş bana muhtaç olsun, peşimden koşsun istiyorlar, bundan zevk alıyorlar, egpo tatmini gibi bişey işte.

gerçekten hilen hurdan yoksa kesin açılır.
ama adamların elinde hile yaptığına dair sağlam kanıtlar varsa uğraşma derim.
kardeşim eğer gerçekten hilesiz hurdasız işler yaptıysan hesap açılır.
birader kusura bakmada azımı bozdurma benim.benim ban sebemi ve gelen mesajı okudunmu?okumadıysan oku hemde en az 10 kere oku...