STOKLAR BİTMİŞTİR. TEŞEKKÜR EDERİM Evet arkadaşlar çok değişik bir ürünle karşınızdayım. Adı Cardsharp. Tamamen kredi kartı boyutlarında bir bıçak.
Bıçağı tamamen paslanmaz çelikten üretilmiştir. Deneme amaçlı elma, kağıt, havuç, kablo vs. şeyler kestim banamısın demedi. Adeta bir jilet gibi.
Bu ürünü kesinlikle bir kavga anında çıkartıp saplayabileceğiniz bir alet olarak görmeyin. Bu ürünü cüzdanınıza koyun, bıçak lazım olduğunda bir şeyler kesmek için, çıkartın görün işinizi koyun cüzdana. Kendim bugünden beri ne bulduysam kesiyorum banamısın demedi. Gerçekten çok sağlam bir ürün.
Ürünün videosu:
http://www.youtube.com/watch?v=fW8S4kmuNKQ
PTT Kargo ile Türkiye'nin her yerine kargolanabilir.
FIYAT: 15TL
ODEME: ISBANK, NESINE.COM
Arkadaştan 2 tane cardsharp alındı, elden teslim etti sağ olsun.
Paketi albüm gibi maşallah güzel paketi var

) gezginbilisim in merakını gidermek için söylüyorum.
Güzel kullanışlı bir şey.
Pek beğendim açıkcası, çevremden de bayağı rağbet oldu. Yakın zamanda yine kapını çalacağım

Hayırlı işler..
Elden teslim aldım,paketinde güzel bir ürün .Üzerinde cüzdanında özellikle,rahatlıkla bıçak taşımak isteyenlere güzel bir şey

...
Ürünü inceledim, genel olarak güzel, hoşuma gitti.

Bıçağı filan bayağı keskin, teşekkür ediyorum.
Ürün elden teslim alınmıştır çok fazla keskin çok kullanışlı ele yatkın biraz pratik yaparak çok daha hızlı olunabilir.. Kısacası bu fiyata çok güzel bir ürün
Çok sağlam bir ürün, birçok işinizi görebilir.
Tavsiye ederim...
Eidt: Özelikle kamp yapanlar outdoor sporlarla ilgilenenler tercih edebilir.
Ürün beklediğim gibi sorunsuz alışveriş
elden teslim aldım, ürün çok kullanışlı ve keskin. ayrıca ilgi çekici de. tavsiye ederim.